Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Acel interes care implică garantarea și respectarea de cștre instituțiile și autoritățile publice a drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale cetățenilor, recunoscute de Constițutie, legislatiă internă și tratatele internaționale la care România este parte, precum și îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, cu respectarea principiilor eficienței, eficacității și economicității cheltuirii resurselor.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Tehnologii moderne
PENTRU CEL MAI ÎNALT
NIVEL

Hotarari Consiliul Local +
Declaratii de avere +
Declaratii de interese +
Buget local +
Situatii FinanciarePrimăria Perișani.Stare CivilaUser On-Line

  Accesari: 273546

  Dupa ip: 10133

  Ultima acesare :  

2017-04-28 12:43:54

22 Septembrie
Postat de: perisani
Hits: 282

ANUNT COLECTIV

ANUNT COLECTIV privind comunicarea prin publicitate IMPOZITE SI TAXE LOCALE

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 1--   Anterioara pagina     Ultima pagina